innity

pages

Saturday, April 23, 2016

KU LI TETAMU ISTIMEWA PROGRAM NAJIB DI MELAKA HARI INIEsok, 23 April (HARI INI)  akan berlangsung majlis memperingati Tun Ghafar Baba di Memorial Tun Ghafar Baba, di Bukit Peringgit, Melaka.

Ia adalah sempena 10 tahun pemergian Allahyarham, salah seorang pejuang terbilang UMNO yang sebelum ini pernah memegang jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Ketua Menteri Melaka.

Perdana Menteri, Najib Razak akan hadir ke majlis tersebut. Difahamkan semua pemimpin tertinggi UMNO juga akan turut hadir di mana majlis memperingati ulang tahun yang dianjurkan oleh Jabatan Perdana Menteri dengan kerjasama Kerajaan Negeri Melaka itu akan diadakan secara besar-besaran.

Berdasarkan senarai mereka yang bakal memberikan ucapan, selain Najib selaku Presiden UMNO/Perdana Menteri dan Tamrin yang mewakili keluarga Tun Ghafar, satu-satunya pemimpin lain yang akan berucap ialah Tengku Razaleigh Hamzah.

Tun Khalil Yaakob tidak berucap, Ketua Menteri Melaka, Idris Haron juga tidak berucap, tiba-tiba hanya Tengku Razaleigh dijemput menyampaikan ucapannya.

Difahamkan, pihak Jabatan Perdana Menteri sendiri yang mahu Tengku Razaleigh berucap di majlis itu.

Kenapa Tengku Razaleigh?

Adakah ini tanda-tanda sesuatu akan berlaku kepada Tengku Razaleigh tidak berapa lama lagi?

Ehem...ehem....jangan ada yang mula berpeluh dingin dengan berita ini!! (SH 22/04/2016).

2 comments:

  1. BAKPO MUNG TAK GHOYAT TERUS KATO KU LI GI AMIK DEDOK KAT TOK NAJIB?SENEY CRITO NI DOK PUSING KONAR2 RATO2 BARU NOK GHOYAT,

    ReplyDelete
  2. Elok sangat lah dia org berbaik baik. Yang berbuat jahat dan fitnah sesama sendiri tu kurang bijak. Sebab fitnah itu satu perangai yg amat bahaya. Boleh membuatkan pergaduhan sesama sendiri..bila berbalah atau bergaduh bila nak aman. Bila tak aman semua susah.bukan org yg bergaduh jer susah..semua akan jadi kalut. Teruskan perpaduan sesama kita.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com