innity

pages

Monday, April 11, 2016

[HALANG CERAMAH DR. ZAKIR NAIK (DZN)] MIC dan DAP Bergabung? BIADAP, Timbalan Ketua Menteri GELAR DZN "SATAN"


Mana PAS dan UMNO, parti Melayu Islam?

FB Firdaus Wong Wai Hung mendapat khabar MIC akan protest kehadiran DZN hari ini dan menghalang beliau untuk berceramah di KL & Melaka. 

"Jikalau MIC berbuat demikian, saya berharap akan ada parti politik yang majoriti Muslim yang lebih berani ke hadapan mempertahankan DZN untuk berceramah." tulis beliau.

Setakat ini, PAS dan UMNO masih belum bersuasa dengan berani menyatakan pendirian terhadap bantahan MIC.Firdaus turut membangkitkan terdapat Timbalan Ketua Menteri yang memanggil DZN dengan panggilan "SETAN". Walau bagaimanapun, status di fb Prof. Dr. Ramasamy telah diedit setelah 3 jam berlalu.

"Lebih memburukkan keadaan seorang Timbalan Ketua Menteri boleh memanggil DZN sebagai "Satan" sebelum mengeditnya 3 jam kemudian." 

"Apakah para politikus Muslim sanggup melihat saudara seIslam seperti DZN dihina sebegini?"

"Prof. Dr. Ramasamy, adakah ini apa yang anda sebagai seorang ahli akademik anjurkan dan ajarkan dengan mengelar orang lain sebagai "Satan" dan kemudian edit status anda?" 

"Baling batu sembunyi tangan... Akan adakah ahli partinya yang beragama Islam berani menegur keceluparan beliau secara terbuka dan mempertahankan maruah saudara Muslim yang lain?"

5 comments:

 1. Semoga DZN sentiasa dalam perlindunganNya. Kenapa mereka takutpada DZN?

  ReplyDelete
 2. KITA MENGGESA DAN BERHARAP PIHAK BERKUASA ,PERTUBUHAN PERTUBUHAN DAN PARTI POLITIK UMAT ISLAM MENENTANG USAHA JAHAT GOLONGAN KAFIR MIC DAN DAP INI.TOLONG JANGAN BIAR BERLAKU LAGI PERISTIWA BACUL DAN MEMALUKAN LEBIH 20 TAHUN LAMPAU ,DIMANA SHEIKH AHMAD DEEDAT (ALLAHYARHAM) DIPAKSA MENGHENTIKAN UCAPAN AKIBAT TEKANAN OLEH PUAK EVENGELIS YANG PENGECUT.INI BUMI UMAT ISLAM ,KITA YANG BERKUASA,KITA AKAN DIPERTANGGUNGJAWABKAN DEPAN ALLAH JIKA USAHA DAKWAH INI DI BATAL KAN SEMATA MATA ATAS TEKANAN GOLONGAN KUFFAR INI.MAHUKAH KITAVDEPERMAINKAN BUAT KALI KEDUA??????

  ReplyDelete
 3. Betul juga .. mana suara keramat dari kalangan agaman Pas Umno Pkr .. yang sebelum ni LANTANG berucap .. hu hu hu

  ReplyDelete
 4. takkan la Pas dan umno ja..mana pan dan pkr...

  ReplyDelete
 5. apa punya negara islam nak buat hudud dengan ceramah pun nak kena izin yang bukan islam.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com