innity

pages

Tuesday, October 28, 2014

Penyokong Anwar mula BERKUMPUL di Istana Kehakiman Putrajaya


PUTRAJAYA: Lebih 100 penyokong Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mula berkumpul di perkarangan Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin (MTMZA) di sini, bermula jam 7 pagi.
Sebahagian besar daripada mereka datang menaiki bas dan dipercayai tiba sejak malam tadi dan awal pagi ini.
Segelintir daripada penyokong turut kelihatan membawa peralatan untuk mandi di masjid berkenaan.

Sekumpulan penyokong sudah mula berarak ke Istana Kehakiman dengan membawa sepanduk dan kain rentang menyatakan sokongan terhadap Anwar.
Kumpulan penyokong sedikit demi sedikit mula bergerak menuju ke Istana Kehakiman, antaranya Sasterawan Negara, Datuk A Samad Said.

6 comments:

 1. Adakah benar konsensus nasional anwar-najib yg menyelamatkan anwar?
  najib mmg aku percaya

  ReplyDelete
 2. keputusan yang dijangkakan akan menyakitkan hati - samada penyokong atau pembangkang; samada PakLah/Najib atau Anwar

  ReplyDelete
 3. Ah Jib Gor akan buat aper saajaa utk berkuasa..

  Cukup2 lah sokong Nuar Berahi dan ah jib goh

  ReplyDelete
 4. Anwar pernah diwakili oleh Karpal Singh, yg mana KS tidak pernah mencabar fakta pendakwaraya yg mengemukakan AIR MANI (DNA) Anwar ada dalam dubur SAIFOL.

  Manakala sebelum itu, KS pernah menyatakan Anwar hanya boleh bebas atas faktor TEKNIKAL .. (rujuk ketika beliau menang kes ini sebelum rayuan dikemukakan oleh Saifol).

  Sebelum Anwar dipecat (ketika masih tpm) KS adalah individu politik yg gegarkan Parlimen Malaysia dengan dakwaan dia ada BUKTI Anwar adalah seorang perlaku SEKS luar tarbii .. dan seorang Muslim tidak bermoral. Sehingga Karpal Singh mati .. bukti itu tidak pernah dipaparkan oleh mendiang .. kerana telah wujud PAKATAN. .... Tapi wujud peristiwa dimana KS secara terang-terang meminta Anwar Bertaubat.

  So .. hari ini kita akan menyaksikan satu episod dan akan melihat perlakuan2 penyokong yang kita tak dapat bayangkan .... platform teras sokongan mereka kepada Anwar.

  Kita tidak berhujah .. 4 mata menyaksikan dorongan zakar Nuar ke telaga kunyit Saifol ... !!! Kita berhujah .......... kenapa mendiang Karpal Singh tidak pernah menolak @ mencabar bukti ... DNA air mani Anwar berada dalam dubur Saifol ? ...

  So hari ini ......... kenapa masih ada penyokong Muslim untuk ANWAR ? ... DORONGAN dari sumber RINGGIT MALAYSIA ? ............... hurmm

  ReplyDelete
 5. "Rakyat hakim negara" - pala hotak si BANGANG-BANGANG ni! Jadi NEGARA ISLAM pusaka nenek moyang kita ni mahu dihakimi rakyat ala-BINATANG BUAS-puak-SODOM DAPBANGKAI/PKRSODOM?! PI MAMPOS!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 6. Ini aku syak sebenaqnya, kempen "Mahu NEGARA SODOM"oleh DAPBANGKAI/PKRSODOM - dasar BINATANG BUAS!

  Makcik Sambal Belacan,

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com