innity

pages

Thursday, October 23, 2014

(NIAT JAHAT) Gambar FITNAH Ustaz Azhar Idrus Bersama Wanita BOGEL Tersebar


Sebuah blog yang dikenali sebagai cilipadi telah menyebarkan fitnah seorang lelaki menyerupai Ustaz Azhar Idrus sedang berpelukan tanpa pakaian di atas katil.

Posting tersebut bertarikh 23 Oktober 2014.

Gambar itu kononnya diambil daripada video kerana tajuk posting tersebut menyatakan ustaz mu tunggu video datang.

Tajuk itu seakan-akan tajuk filem yang pernah dilakonkan oleh ustaz azhar bersama kumpulan shiro yang bertajuk "Ustaz mu tunggu aku datang"

Walau bagaimanapun, Posting fitnah tersebut mendapat tentangan daripada pembaca yang rata-rata memberi komen tidak percaya dengan gambar tersebut.

Terdapat pendapat yang menyatakan jika video itu benar sekali pun, mungkin wanita itu isteri beliau. Pembaca itu memberi peringatan agar berhati-hati menginap di hotel kerana kemungkinan kamera di letakkan di dalam bilik hotel untuk memerangkap seseorang terutama mereka yang terkenal dan ahli politik.

Seorang pemimpin umno, Markiman Kobiran turut memberi komen bahawa ini merupakan agenda Anwar untuk mengalihkan kes beliau di mahkamah.


Berikut adalah komen pembaca yang menganggap gambar itu merupakan fitnah terhadap Ustaz Azhar Idrus.




9 comments:

  1. ni mesti kerja Red Bean Assholes yang nak cover gambar maksiat romantis zyril dan diyana tu..

    ReplyDelete
  2. KURANG AJAR .. DASAR IBLIS BERTOPENGKAN MANUSIA

    ReplyDelete
  3. bravo.
    malaysia berjaya melangkau setahap lagi dalam melakukan kerja kerja tak bermanfaat.

    mereka yang byk skill dalam guna kameravideo nih, dari buat aktiviti character assasination, lebeh baik pi guna kamera hampa tu buat record ufo ke, big foot ke.. at this angle, mat salleh lagi cerdik la dlm depa mengembangkan skill skill DIY mereka. malaysian..3rd class still.

    malaysia maseh dalam illusi terkasima dalam bidang porn.
    hello.
    bukan semua orang yang hidupnya berkisar dalam dunia PORN lah. orang orang loser je. bukan semua org peduli lah dlm zaman sekarang nih pasai ada nya video PORN.
    berlambak lambak aih video PORN amatur yang direkod curi, ingat orang Malaysia nak percaya ke?
    ada lagi primary person punya video, siap nampak belalai lagi, sampai mampuih kita tak percaya ye dak?.
    .apa beza dgn yg ini. nak nak dari se-orang ustaz yg glamor dan lawak. lagi la orang tak percaya. ustaz yg cool..kita orang support,. no worries mate.

    buang masa je usaha anda untuk kali ini. sila cuba lebih baik.

    jadi,apa yg kita dah capai dgn tersebar-nya klip amatur ini?

    1. satu lagi tahap nak collect dosa dgn mudah thru online. click and collect. wonderful.
    2. satu lagi topik perbicaraan ketika lepak2 sementara tgg azan / kedai mamak / kafeteria. [ notis: cuba elak sembang ketika dlm lrt/komuter. tak sesuai.. ] perbualan kena progressive jika tidak hukumnya lagha.
    3.jimat sikit. tak payah nak beli coffeee table books or album for a conversation piece.
    4. kita boleh iktiraf UAI sudah mencapai tahap sebagai seorang celebriti / pemimpin di mata awam rakyat malaysia dan apa yg dikatakan mampu mempengaruhi rakyat. oleh kerana itulah ikhtiar klip PORN amatur ini dijalankan. ini bermakna, ada ketajaman di dalam perkataan ustaz yg dikhuatiri agaknya.
    4. satu tahap di mana kita kena kaji balik tahap psikologi rakyat malaysia rata rata sekarang ini hasil daripada selepas effek internet. saya rasa rakyat malaysia rata rata perlu ada sedikit tune up dlm rangka pemikiran apa yg patut di-video-kan dan apa yg tidak patut di-videokan.

    bukan semua video and atau foto foto anda itu boleh jadi bahan seni mahupun bahan seni Porno. tahukah anda?

    ingatlah, dlm realiti internet ini, video video klip anda ini akan terus berlegar legar sampai hari kiamat.
    walaupun telah di delete, video itu masih wujud dalam realm internet dlm bentuk metadata.

    kita nak mati meninggalkan ilmu, bukan klip PORN.

    yahudi nasrani dok berlumba lumba letak video knowledge dan sains dlm internet, kita org islam, antara klip sembelih kafir, lebih dekat di Malaysia, klip porno amatur atau video yg merepek yang tak boleh dijual 2 kupang pun.
    malulah orang malaysia.

    biar nipis tapi bertapis
    dari tebal tapi bebal

    ReplyDelete
  4. Kerja anwar dan rba... Demi menghapuskan ulamak dalam pas.

    ReplyDelete
  5. Astaghfirullahalahzim!! semoga UAI kuatkan hati dan tabah menempuh semua ni.. Mereka yg melakukan fitnah hrp dbalas setimpal dngan prbuatan mreka.

    ReplyDelete
  6. ini kerja anjing DAP, red bean anjing

    ReplyDelete
  7. orang ternama keluar makan malam di restoran 5bintang,.,.,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com