innity

pages

Sunday, July 20, 2014

#MH17: US & UKRAINE PASTI GELISAH, Ketua Pemisah HUBUNGI Malaysia, Kotak Hitam & Mayat Dalam Simpanan Mereka


DONETSK: Ketua puak pemisah, Alexander Borodai tampil dalam satu sidang media mengesahkan sudah menghubungi 12 pakar dari Malaysia.

Kesemua mereka akan ke Donetsk untuk pengurusan mayat mangsa nahas MH17.

Borodai dalam sidang media ini menghuraikan beberapa perkara berbangkit.

Pertama, mengenai pengurusan mangsa nahas serta akses ke lokasi kejadian.

Selain itu, ketua puak pemisah pro Rusia ini mengesahkan mayat-mayat yang berjaya dikumpul tidak akan di bawa ke Kiev.

Borodai turut mengulas mengenai kotak hitam MH17.

Beliau mengesahkan kotak hitam berada dalam simpanan kumpulannya dan hanya akan menyerahkannya kepada Pertubuhan Penerbangan Awam Antarabangsa, ICAO.


Read more at:http://www.astroawani.com/news/show/mh17-ketua-pemberontak-sudah-hubungi-12-pakar-dari-malaysia-40325?cp

JANGAN TERPEDAYA DENGAN BARUA USA-ZIONIST

Apa faedah puak pemisah pro Russia tembak jatuh pesawat komersil? 

Ada ke manfaat buat mereka? Cuba kita fikir.

Tapi sebaliknya jika Ukraine yang tembak jatuh, kena-kena pula jika bangkai pesawat itu terhempas di tempat puak pemisah, maka ia suatu bonus buat Ukraine untuk dijadikan modal mempersalahkan puak pemisah dan Russia sekali gus. 

Kita tahu pentadbiran Ukraine yang pro USA (pro Zionist) sebelum ini tiada modal untuk ajak masyarakat antarabangsa membenci puak pemisah dan Russia. 

Sekarang dengan terjadinya peristiwa ini (tembak jatuh MH17), maka barulah media-media pro Barat (pro USA-Zionist) membalun Russia dan sekutunya. 

Bahan-bahan bukti direka dan disebarkan kepada umum. 

Ukraine tidak serahkan bahan bukti itu kepada PBB terlebih dahulu untuk penyiasatan Majlis Keselamatan PBB. 

Kita pun rasa pelik cepat benar mereka dapat "bukti" audio" dan "video". Seolah-olah semuanya telah tersedia dan dirancang lebih awal.

Sumber :

8 comments:

  1. Konspirasi syaitan Zionis, USA dan Ukraine semakin hampir ditelanjangkan

    Konon ko nk letak kesalahan kpd puak pemisah dan Russia

    ReplyDelete
  2. Aku tidak akan percaya puak Amerika dan Zionis sampai bila2, mereka sangat jahat, mereka sanggup bunuh rakyat sendiri dlm kes 9/11 hanya kerana ingin menyerang Afghanistan dan Iraq semata2 menguasai minyak dunia dan mengekang kebangkitan umat Islam

    ReplyDelete
  3. apa bendanya itu?? chetan?? jionis??..anak buah dia nama Al juburi ada di malaysia..lagi bahaya..pengodam stor kunyittttt

    ReplyDelete
  4. Artikel yg. BERNAS CG!

    Bah. pertama:

    Dilapurkan, mayat-mayat tersebut ada yg. reput dgn terlalu cepat - sebab itu pemberontak pro-Russia itu tidak mahu mayat-mayat tersebut diTUKAR/diMUSNAHkan rejim Ukraine-ZIONIS! Mereka mahu Russia menjalankan siasatan untuk pastikan mayat-mayat tersebut dari MH17 dan sebab kematian mereka yg. sebenaqnya). Sebab itu, K'jaan kita mesti juga bekerjasama lebih rapat dgn. Russia - jgn. terlalu percaya si Barat/UN (yg. dah dikuasai ZIONIS-Israel)
    MAS mesti saman BERBILLION Eurocontrol/EU-NATO-JAHANAM dan rejim Ukraine dari awal lagi – tolonglah K’jaan kita tunjukkan KETEGASAN mcm. Russia; yg. membidas media-media ZIONIS di Barat serta Barat/NATO (yg. sudah dikuasai ZIONIS-Israel)! Ini ialah kerana kenapa EuroControl/NATO tak tutup "flight zone" tersebut yg. merupakan kwasn perang kpd. sy. penerbangan awam, dan kenapa rejim Ukraine (melalui Menara Kawalan Udaranya) tu PAKSA MAS terbang 33, 000; walaupun MH17 minta naik 35, 000 (lihat - di http://thekl-chronicle.blogspot.com/2014/07/ukraine-authority-instructed-mh17-to.html, Ukraine authority instructed #MH17 to fly at 10,060m, says @MAS, July 18, 2014; dan di http://rt.com/news/173976-mh17-crash-questions-ukraine/ , Malaysia MH17 crash: 10 questions Russia wants Ukraine to answer, July 18, 2014!

    Eurocontrol adalah di bawah tanggungjawab EU-NATO - mereka yg. bertanggungjawab atas pemeriksaan dgn. terperinci setiap "Flight plan"! Takkanlah mereka nak biarkan mana-mana sy. penerbangan ikut flight plan sendiri - ini amat tak logik kerana EU-NATO amat takut 'PENGGANAS' menceroboh ruangan udaranya (lihat di http://anotherbrickinwall.blogspot.com/2014/07/sia-took-same-risky-route.html , SIA took same "risky route" , July 19, 2014!

    Selain dari itu, dilapurkan seorg. “Air Traffic Controller“ bangsa Sepanyol yg. bertugas di Menara Kawalan Udara Ukraine telah melapurkan dua jet tentera Ukraine mengiringi MH17 utk. paksa masuk flight zone itu sebelum mH17 ditembak – takkan dia nak buat tuduhan melulu, mcm. ni kalau tak benar kerana dia tahu akan membahayakan dirinya dan keluarganya! Tapi nasib baik dia dedahkan – jadi sekrg. mereka tak boleh BUNUH dia (sebab itu juga dia mendedahkan berita ni cepat)! Tapi dia telah hilang dan kempen makin giat oleh ZIONIS utk. menuduh dakwaan controller Sepanyol ni sbg. palsu.

    Makcik Sambal Belacan.

    ReplyDelete
  5. Bah. Kedua:

    Apalagi si PENGGANAS ZIONIS-KEPARAT/Israel-NATO/US yg. dah menguasai rejim Ukraine dan UN – sebab tu PM ZIONIS UK mahu UN yg. menyiasat supaya disyaki, Russia dpt. dipersalahkan (lihat di http://www.intrepidreport.com/archives/12495 , Ukraine and Latin America: Same neocon cabal behind political disruption, By Wayne Madsen, March 24, 2014)!

    Dan lihat di - http://www.globalresearch.ca/western-media-deception-new-information-and-questions-about-malaysian-flight-mh-17/5392095 , Western Media Deception, New Information and Questions About Malaysian Flight MH 17, By Brandon Turbeville, Global Research, July 19, 2014, From: Activist Post 18 July 2014; dan di http://www.globalresearch.ca/spanish-air-controller-kiev-borispol-airport-ukraine-military-shot-down-boeing-mh17/5391888 , Spanish Air Controller @ Kiev Borispol Airport: Ukraine Military Shot Down Boeing MH#17, By Global Research News, Global Research, July 18, 2014!:

    There was an unexplained change of course of the Malaysian MH17 flight which took the aircraft directly over the Eastern Ukraine warzone.

    The Spanish air controller confirms a conflict between the Ministry of Defense and the Ministry of the Interior intimating that the order concerning the downing of the aircraft came from the Ministry of the Interior, which is dominated by Svoboda and Right Sector.

    He also said that the MH17 flight was escorted by Ukrainian fighter jets minutes before it was downed. It is worth noting that the presence of the Ukraine fighter jets reported by the Spanish air traffic controller was confirmed by eyewitness reports in the Donetsk region:
    “eyewitnesses in the Donetsk region saw Ukrainian warplanes near the passenger jet. They say they heard sounds of powerful blasts and saw a Ukraine warplane shortly before the crash. (ITAR Tass)

    (M.Ch. Global Research Editor)
    UPDATE:

    We are informed that the twitter account of the Spanish air controller has been closed down. Following his statements, he and is family have been threatened by the Kiev regime, including death threats.

    He has been deported from Ukraine. He is a man of courage and determination committed to the truth…...

    Makcik Sambal Belacan.

    ReplyDelete
  6. Serahkan pita rakaman tu kpd org msia. Baru kamu dipercayai.

    Surrender the black box to msia. Then you can be trusted.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com