innity

pages

Wednesday, July 9, 2014

Laporan polis terhadap barua DAP P Ramasamy olah Tan Sri Zaman Khan


laporan polis terhadap barua DAP P Ramasamy olah Tan Sri Zaman Khan 

Sumber: Hos Getah

5 comments:

 1. Bawa balik YB TS Zaman Khan dan YB TS Musa Aman utk. menjadi PENASIHAT KHAS PDRM!

  KDN patut tangkap si PENGGANAS-PENDATANG keling-pariasamy ni, penyokong kuat PENGGANAS Tamil Elam Sri Lanka, bawah undg-undg TERORISMA! Jadi agaknya yg. MENAJA GENG KONGSI GELAP KELING-PARIA, yg. disyaki mensasarkan umat Islam/Melayu utk. dibunuh/dirompok/dirogol/dilanggar (termasuk yg. amat malang, Allahyarhamah Datuk Sosilawati dan rakan-rakan Islam/Melayunya), adalah si PENGGANAS Tamil Eelam ni dan PENAJAnya dr. si PENGGANAS KELING/HINDU DAPBANGKAI/PKRSODOM!

  Aku juga syak PENGGANAS-PENGGANAS Tamil Elam yg. menggunakan Malaysia sbg. MARKAS mereka, menggunakan PASSPORT India - disyaki didalangi parti extremis Hindu BJP dan DAPBANGKAI ni! Lihatlah BUMIPUTERA Islam India yang akan terus tersiksa dan dibunuh dlm. GENOSID berterusan (utk. mengurangkan umat Islam India dan merampas TANAH PUSAKA mereka) oleh PENGGANAS HINDU akibat PM baru dari parti EXTREMIS Hindu BJP, yg. pernah terlibat dlm pembunuhan beramai umat Islam (GENOSID) di Gujarat, India dan mungkin juga yg. terbaru, di Uttar Pradesh - tapi tak pula dikecam si KAPIR BUAS UN-ki-moon/Barat-ZIONIS tu (lihat di - http://www.muslimnews.co.uk/newspaper/world-news/hindu-nationalist-bjp-premiership-modi-made-history-india-muslim-mp-ruling-party/ , Hindu Nationalist BJP under premiership of Modi, made history of India – no Muslim MP in the ruling party, by Sajeda Momin in Kolkata, India, 30th May 2014)!

  Ini tak boleh dibiaqkan di NEGARA ISLAM kita ni!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 2. terima kasih kerana ada VIP yang membuat tindakan untuk melegakan keresahan rakyat, membuatkan rakyat resah, dan dengan tindakan polis, kita rakyat Malaysia akan berasa lega, kenapa nak susah paham teguran yang di buat oleh DPM dan ancaman...teguran DPM bukan ancaman, tapi untuk mengelak perkara yang boleh merosakkan Negara, tetapi statement Ramasamy adalah ancaman kepada melayu dan umno, setiap kali bangsa lain mengecam melayu, mengecam UMNO memburuk buruk kan islam, melayu masih bersabar, tapi semua orang ada limit kesabaran..semoga dengan tindakan VIP ini, kita rakyat Malaysia akan merasa lega..insyaallah racial tension tidak akan berlaku, dan kita hidup aman damai, cukup lah setakat tindakan polis dalam hal ini, tak payah lah rakyat bergelora menanti detik cemas,..

  ReplyDelete
 3. kes datuk sosilawati sangat menyedihkan, empat keluarga hilang dan untuk sambut raya kali ini, terbayang kesah yang terjadi, dan nasib anak yang kehilangan bapa dan ibu.....bukan kah jelas ini perbuatan manusia yang kita tahu apa kaitan nya....kita bersabar tapi lama mana.

  ReplyDelete
 4. apa jadi dengan kes Sosilawati??

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com