innity

pages

Thursday, July 10, 2014

(5 GAMBAR) TUN HASMAH BERHIJAB CETUS PUJIAN RAMAI


Wahh! Sejuk mata memandang gambar Tun Hasmah bertudung. Mungkinkah ini hadiah harijadi buat suaminya Tun Dr. Mahathir hari ini? Siapa tahu? 

Gambar yang tersebar di laman sosial itu menarik minat orang ramai untuk berkongsikan pandangan mereka mengenai beliau. Rata-ratanya memuji kecomelannya berhijab. Tidak kurang juga yang kagum dengan sifat keibuan beliau yang nampak di wajahnya.Tun Hasmah sangat baik orangnya, dunainya asyik dengan buku. Memang sesuai dengan jiwa Tun Mahathir. Tutur katanya yang lemah lembut, mulut yang tak berhenti senyum dan berterima kasih.

Semoga Tun Hasmah kekal berhijab dan dipanjangkan usia serta dimurahkan kesihatan yang baik untuk Tun berdua.

Sumber: My Media Hub
7 comments:

 1. semoga anak Tun...si marina itu akan dibuka dan di beri hidayah mengikut ibunya dan memperjuangkan islam mengikut alquran dan hadith yang betul, siapalah kita di dunia ini yang ingin berkeras hati dengan pencipta kita, dan kita tahu kita akan bertemu pencipta kita dan kita tahu pencipta kita sayang pada kita sebab itu menunjukkan jalan yang baik dan lurus untuk kita hidup..alfatihah...pendorong untuk kita hidup dijalan yang benar, dan kita memohon untuk hidup dengan jalan yang ditunjuk oleh allah...semoga keluarga tun selamat dunia akhirat..amin..

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah. Lama sangat nak tengok ibu ini bertudung. Berkat anak MB Kedah yang memandang ketinggian Islam. Amin

  ReplyDelete
 3. Alhamdulillah, saya sgt sayang pasangan ini baik akhlaknya dari dulu lagi, saya melihat mereka berdua sentiasa bersama.Semoga Allah sentiasa merahmati keduanya hingga keakhir hayat.Salam sayang buat Tun berdua.

  ReplyDelete
 4. Alhamdulillah, semoga diberi kesehatan Tun suami isteri amin.

  ReplyDelete
 5. Amiiiiinnn.....

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com