innity

pages

Friday, June 27, 2014

(#KhaledNordinSilaBertindak) PERJUMPAAN RAHSIA BAGI "MENCINAKAN" NEGERI JOHOR


SUNGGUH MEMERANJATKAN " --- PERJUMPAAN RAHSIA BAGI "MENCINAKAN" NEGERI JOHOR telah diadakan di Australia kira-kira 2 bulan lalu. 

Beberapa Tycoons dari Malaysia dan Tycoons dari Negara China telah "DUDUK SEMEJA" bersama seorang VVIP dari Johor bagi melaksanakan Proses "MENCINAKAN" NEGERI Johor. 

Sungguh MEMERANJATKAN ada beberapa Tycoons dari Malaysia yang sebelum ini "digambarkan" tidak sehaluan dengan VVIP dari Johor itu SEBENARNYA ADALAH SANGAT RAPAT DAN HADIR SAMA di dalam Perjumpaan Rahsia di Australia itu.

Dari Maklumat yang saya telah terima dari sahabat saya di Australia, selepas mereka berjaya "MENCINAKAN" bahagian selatan Negeri Johor ini, MAKA Rancangan mereka seterusnya ialah untuk "MENGKAJI" semula kedudukan di dalam Persekutuan Malaysia.

Dua orang dari Tycoons dari Malaysia ini juga "dikatakan" telah memberi bantuan kewangan kepada "Parti Politik" yang rapat dengan Negara Singapura dan China sewaktu PRU 13..

Sandiwara mereka SANGAT MENAKUTKAN. Banyak tanah-tanah Pembangunan dan Perumahan telah berada di dalam "pemilikan" Tycoons dari China dan Malaysia ini dan VVIP dari Johor itu juga mempunyai kepentingan pribadi di dalam setiap Pembangunan tersebut/

Tycoons-Tycoons ini MAHUKAN VVIP ITU LEBIH BERKUASA DI JOHOR bagi MEMUDAHKAN niat mereka mengambil lebih banyak tanah-tanah di Johor dan SETERUSNYA "MENCINAKAN" bahagian Selatan Semenanjung selaras dengan keadaan di Negara Jiran yang bersebelahannya.

SAYA BERHARAP PIHAK PERSEKUTUAN DAPAT MENYIASAT KEBENARAN DENGAN SEGERA MAKLUMAT YANG SAYA TERIMA INI.

Jangan Lambat Bertindak...susah Jika NASI TELAH MENJADI BUBUR.
Saya sayangkan Negara Malaysia dan mahukan Negara ini aman dan sentosa.

Sumber: fb 

3 comments:

  1. Departure yg dah jadi di pulau pinang..

    ReplyDelete
  2. Sangat merbahaya, org kafir tidak boleh di percaya,banyakkan orh melayu dikaessan bandar jgn mudah tanah dijual pada bangsa asing, nanti melayu tnggal dihutan berhati 2 wahai pemimpin melayu malaysia, lihatlah bangsa dia disebelah selatan melayu terpaksa memungut dana utk memaju kkan perojek yg dibuat dedangkan mereka kaya dan bertambah kaya ingatlah jgn sejarah berulang lagi.

    ReplyDelete
  3. Dah tak de kerja lain yang nak kasi MB Johor buat. Dah lah pening dengan kerabat Johor nak buat bisnis, nak jaga hati pelabur2 di Iskandar, nak cuba ambik balik Pulau Batu Puteh dari Singapura dan banyak lagi hal2 isu rakyat negeri Johor. Cuba pakai pemikiran yang betul dalam menerima maklumat2 yang entah betul atau palsu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com