iklan nuffnang

pages

Saturday, November 12, 2011

Fasha Sandha Seksi Lagi








Sebelum ini, tersebar beberapa keping gambar milik Fasha Sandha yang menunjukkan aktress sensasi ini bergaya seksi di tepian pantai bersama rakan rakan lain.
Gambar Fasha Sandha yang beraksi hanya memakai bikini itu mencetus persoalan tentang azam beliau yang tidak mahu seksi di tahun 2011.
Mungkin azam Fasha Sandha itu hanya sah laku untuk kerja seni’nya tapi untuk kehidupan peribadi beliau, Fasha Sandha masih seorang Fasha Sandha.
Berikut adalah kenyataan maaf Fasha Sandha yang beliau tulis melalui Facebook & Twitter setelah isu itu timbul;
"Salam untuk peminat yang saya kasihi. Ya, memang benar ini gambar saya yg memakai bikini dan kain pario berwarna hijau.

Dengan rasa rendah diri, saya ingin memohon maaf kerana berpakaian begini bersama 3 sahabat wanita di tepi pantai Tanjung Benua Bali pada 30 Dec lalu.
Gambar ini telah tersebar luar dalam blog blog internet dan menjadi isu selepas sahabat saya Syazwani meletakkan di laman Facebook miliknya. Saya amat kesal dengan perbuatan saya.
Saya tidak sempurna dan tidak lepas dari melakukan kesilapan. Please accept my apology. Thank You."

7 comments:

  1. wow nyiur nya.. tak tahan

    ReplyDelete
  2. mantap gak tetek dia dia nih....

    patutlah ex nora danish susah nak lepaskan... mau melantun2 dgn fasha nih

    ReplyDelete
  3. Wanita wanita tak bermaruah dan tak beriman seperti ini masih ada lelaki yang mahu? Jelaslah lelaki lelaki yang mahukan wanita jenis ini terdiri daripada lelaki yang tak beriman juga dan bertuankan nafsu. Nau'zubillahiminzalik... Mungkin anda semua ingat kiamat tu tak wujud agaknya? Tiada siapa yang tahu bila ajal mereka tiba. Fasha Sandha, sudahkah anda bersedia dengan soalan2 daripada Munkar dan Nankir nanti??? Insaflah wahai wanita berperibadi seperti wanita zaman jahiliyah lagi tidak bertamadun.Innalillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai pandai ang kata dia xdak maruah

      Delete
    2. Dah sah2 tyg aset.. Mmg xdak maruah lah.. Bangang abadi

      Delete
  4. umphhh memang Fasha Sendat la dia ni

    ReplyDelete
  5. SAAABUUUNNN...DI BILIK MANDIIIIIII....SAABUUUNNN

    ReplyDelete

POST TERKINI

Page Navigation

Blog Archive

nuffnang

Blog List

ohbelog

busuk

Total Pageviews

Counter

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com