innity

pages

Friday, September 30, 2011

Aksi Sex Sumbang Kanak-Kanak (Geli Betul)

Sebelum ini terdapat laporan akhbar tentang 2 kanak-kanak perempuan berusia 4 dan 5 tahun kantoi dengan ibunya melakukan aksi mengghairahkan berpelukan dan bercium.
Menurut sumber polis, kejadian memalukan itu berlaku di sebuah pangsapuri di Ampang di sini, apabila kedua-dua kanak-kanak yang layak digelar budak tabika itu ditinggalkan di bawah jagaan nenek mereka.

Pada kira-kira jam 5 petang, ibu seorang daripada kanak-kanak terbabit yang baru pulang dari pasar raya diberitahu adik perempuannya anaknya sudah pandai melakukan aksi dan perbuatan lucah bersama sepupunya.

“Wanita itu terkejut dengan kata-kata adiknya dan pada masa sama, dia sendiri terdengar bunyi mengghairahkan dari dalam bilik sebelum bergegas membuka pintu,” katanya

Menurut sumber itu, sejurus membuka pintu, ibu kanak-kanak terbabit terperanjat apabila mendapati anaknya yang baru berusia lima tahun sedang tidur sambil berpelukan dan bercium dengan sepupunya yang berusia empat tahun dalam keadaan mengghairahkan.

“Melihat aksi menjijikkan dua kanak-kanak terbabit, ibunya memarahi dan bertanyakan anaknya siapa mengajar kelakuan tidak bermoral itu. Anaknya memberitahu semua perlakuan itu dipelajarinya daripada seorang kanak-kanak lelaki berusia lapan tahun yang juga anak jiran mereka,” katanya

Anak jiran lelaki berusia 8 tahun itu juga dikatakan pernah memeluk dan memasukan jari kedalam kemaluan anaknya.
Mungkin gambar ini boleh menerangkan kepada kita perlakuan yang tidak terjangkau difikiran. Inikah anak-anak zaman moden?

9 comments:

 1. GIIIILLLLLERRRRRRRRR!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 2. aku tengok sambil tutup mata dengan tangan pastu buka jari sikit-sikit

  ReplyDelete
 3. budak-budak dah ada nafsu sex ke?? macam tak caya jeeee

  ReplyDelete
 4. nafsu KERBAU btul budak ini,semua sudut di cubanya

  ReplyDelete
 5. Ini bukan di Malaysia tapi di negara Cina.

  ReplyDelete
 6. urm, ntah la. Blak0n ker tk ne. Tpi, video y dah penah sye nmpak. Pnye gnas kelakuan bdk dua org ne. Uh! Mgalakn dwasa. Truk la

  ReplyDelete
 7. budak skarang...suruh isap konek pun nak...skali buat..mesti mreka trtagih...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com